Το διαδίκτυο έδωσε το δικαίωμα στον καθένα να μεταδίδει αναληθείς ειδήσεις

Στην αξιοπιστία ειδήσεων του διαδικτύου με ότι αυτό συνεπάγεται, αναφέρθηκε κατά την ομιλία του ξενοδοχείο «Χανδρής» ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος που ήταν προσκεκλημένος της «Χιακής Αρωγής».

Περισσότερα

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Να ακούτε τις ειδήσεις... υποψιασμένοι

Αυτό προέτρεψε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το πυκνό ακροατήριο στο ξενοδοχείο "Χανδρής" που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της "Χιακής αρωγής" να παρακολουθήσει μια διάλεξη επιπέδου για την οποία... αποζημιώθηκε άριστα.

Περισσότερα

Αλ. Φράγκου: Η πληθώρα πληροφοριών μπορεί να μετουσιωθεί σε γνώση;

Χαιρετισμός της Προέδρου της Χιακής Αρωγής, κας. Αλίκης Παναγιωτοπούλου-Φράγκου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22/10 με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και θεματολογία "το Διαδίκτυο & τη Δημοκρατία".

Περισσότερα

Ενημερωτική Ομιλία Δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Η Χιακή Αρωγή σας προσκαλεί σε ενημερωτική ομιλία του δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Μπογδάνου με θέμα: Διαδίκτυο & Δημοκρατία: η αλήθεια στην εποχή των Νέων Μέσων" την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Χανδρής (Χίος).

Περισσότερα

Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος φώτισε το μεταναστευτικό και την... καλή πλευρά του Ισλάμ

Γιατί η μετανάστευση στη Δύση άρχισε μετά την εντολή των Θρησκευτικών ηγετών των Μουσουλμάνων; Γιατί δεν ενσωματώνονται στις κοινωνίες που εργάζονται; Ρεπορτάζ της εφημερίδας Αλήθεια.

Περισσότερα

Γιώργος Αυτιάς: Η εθνική σύνταξη θα αρχίζει από τα 192 ευρώ

"Η λεγόμενη Εθνική σύνταξη θα ξεκινάει από τα 192 και θα φτάνει τα 384 ευρώ το μήνα. Το τελευταίο... υπέρογκο ποσό δεν ξέρω ποιοί θα το παίρνουν, αλλά θα πρέπει να είναι 67 χρόνων και να έχουν 40 χρόνια ένσημα".  Ρεπορτάζ της εφημερίδας Αλήθεια.

Περισσότερα