Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος φώτισε το μεταναστευτικό και την... καλή πλευρά του Ισλάμ

Γιατί η μετανάστευση στη Δύση άρχισε μετά την εντολή των Θρησκευτικών ηγετών των Μουσουλμάνων; Γιατί δεν ενσωματώνονται στις κοινωνίες που εργάζονται; Ρεπορτάζ της εφημερίδας Αλήθεια.

Γιατί επιλέγουν να κινηθούν Δυτικά και σε ένα τρόπο ζωής που αντιπαθούν και δεν κινούνται έστω σε πλουσιότερες Μουσουλμανικές χώρες;

Ολοι όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία του πρώην Υπουργού, επί 7 θητείες Βουλευτή και μια Δημάρχου Πειραιά, ιστορικού στελέχους της Ν.Δ. Ανδρέα Ανδριανόπουλου, σίγουρα δεν εξεπλάγησαν. Εχει μελετήσει όσο λίγοι ζητήματα του Ισλάμ και παλαιότερα και από την θέση του συμβούλου σε θέματα ιδιωτικοποιήσεων της Ρωσικής κυβέρνησης και σαν Καθηγητής σε ξένα Πανεπιστήμια και συνεχίζει να μελετά το πρόβλημα σε σχέση και μ' αυτό της μετανάστευσης και να δημοσιοποιεί τις απόψεις του.

Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος φώτισε το μεταναστευτικό και την... καλή πλευρά του Ισλάμ

Αυτά βέβαια για τους... ψαγμένους, συνεπώς σωστά η "Χιακή αρωγή" την οποία εκπροσώπησε στην εκδήλωση στο κατάμεστο "Χανδρής" η Αλίκη Φράγκου, σωστά τον κάλεσε να δώσει μια διάλεξη, η επιτυχία της οποίας συνίσταται και στον βομβαρδισμό ερωτήσεων, που δέχτηκε ο ομιλητής, τον οποίο άκουσαν με μεγάλη προσοχή και οι παρευρισκόμενοι Βουλευτές Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Νότης Μηταράκης καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Χίου.

Ο Α. Ανδριανόπουλος συνέδεσε το θέμα και με το αποτέλεσμα των εκλογών στην Αμερική, το οποίο έκρινε θετικό για το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας μας, καθώς μια επικείμενη συνεργασία ΗΠΑ - Ρωσίας στο πρόβλημα της Συρίας θα τερματίσει εκεί τον πόλεμο και άρα την ροή προσφύγων τους οποίους ονόμασε μετανάστες για συγκεκριμένους και απλούς λόγους, που πολλάκις έχει εξηγήσει και στα βιβλία του. Πρόσφυγας είναι είπε αυτός που βομβαρδίζεται, κυνηγιέται στη χώρα του τρέχει να γλυτώσει και καταφεύγει στην διπλανή. Ο Σύρος που μπαίνει στην Τουρκία  είναι πρόσφυγας εκεί και πουθενά αλλού. Ο Αφγανός που περνάει επτά χώρες μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα από που κι' ως που είναι πρόσφυγας, αναρωτήθηκε;

Pin It