Επιστολή Αλίκης Φράγκου προς τους συμμετέχοντες στις Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019

Επιστολή Αλίκης Φράγκου προς τους συμμετέχοντες στις Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των φοιτητών και σπουδαστών, που θα λάβουν τις Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019, που είχε προκηρύξει η Χιακή Αρωγή, η Πρόεδρος, κα. Φράγκου έστειλε σε όλους τους συμμετέχοντες την κάτωθι επιστολή:

Προς τους Υποψηφίους για τις Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Εκ μέρους του Δ.Σ της Χιακής Αρωγής, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στις φοιτητικές υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019.

Για πρώτη χρονιά φέτος, η Χιακή Αρωγή αποφάσισε τη χορήγηση δύο υποτροφιών σε μαθητές της Χίου που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Φιλοδοξούμε να κάνουμε τη νέα αυτή δράση μας, θεσμό για το νησί, που θα στηρίζει την προσπάθεια των νέων μας. Τα κριτήρια είναι ακαδημαϊκά και κοινωνικά, καθώς στη Χιακή Αρωγή πιστεύουμε στην αριστεία με ταυτόχρονη προώθηση της κοινωνικής συνοχής.

Η συμμετοχή, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Πέρα από το μεγάλο αριθμό, εξαιρετικά υψηλό ήταν και το επίπεδο των αιτήσεων. Αυτό έκανε το έργο της επιλογής πολύ δύσκολο και τον ανταγωνισμό μεταξύ των υποψηφίων έντονο. Μετά από ιδιαίτερη προσπάθεια, καταλήξαμε σε δύο υποψήφιους οι οποίοι κατά την κρίση της Επιτροπής Επιλογής ήταν οι επικρατέστεροι, ενώ θα απονεμηθεί εύφημος μνεία σε μία ακόμη υποψήφια. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση της Χιακής Αρωγής στις 16 Μαρτίου 2019.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη συμμετοχή και για όσα έχετε πετύχει μέχρι σήμερα. Εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθεια και να έχετε κάθε επιτυχία και πρόοδο σε κάθε σας βήμα σήμερα και στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Αλίκη Φράγκου

Pin It