Κάνε μία δωρεά!

Η Χιακή Αρωγή -  Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, ιδρύθηκε το 2015,  με στόχο την προαγωγή της οικονομικής ανάπτυξης και την  υποστήριξη της κοινωνικής συνοχής στη Χίο, στα Ψαρά και στις Οινούσσες.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η Χιακή Αρωγή διοργανώνει εκδηλώσεις σκέψης και διαλόγου (think tank), δημιουργεί δίκτυο επαφών και συνεργασιών (network) και στηρίζει οικονομικά τοπικές δράσεις αλληλεγγύης (charity).

Πιο συγκεκριμένα, η Χιακή Αρωγή φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν  πυρήνα σκέψης, προβληματισμού και διαλόγου, για την αξιοποίηση και για την ανάδειξη των δημιουργικών και των παραγωγικών δυνάμεων της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Φιλοδοξεί ακόμη να γίνει ο συνδετικός κρίκος για τη δημιουργία ενός δικτύου επαφών και συνεργασιών μεταξύ των απανταχού Χιωτών, ώστε να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας.
Παράλληλα, όμως, δεσμεύεται να στηρίξει ενεργά  τοπικές κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες, προκειμένου να ανακουφιστούν αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Για να επιτύχει τους σκοπούς της, η Εταιρεία βασίζεται αποκλειστικά στην ιδιωτική χρηματόδοτηση.

Εάν θέλετε να συνεισφέρετε κι εσείς στην προσπάθειά μας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία δωρεά στέλνοντας χρήματα μέσω Pay Pal χρησιμοποιώντας είτε το λογαριασμό σας στο Pay Pal είτε τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί μόλις 2 λεπτά! Στο πρώτο βήμα είτε συνδέεστε στο Pay Pal είτε καταχωρείτε τα προσωπικά σας στοιχεία, στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία της κάρτας σας και επιθυμητό ποσό δωρεάς και στο δεύτερο βήμα αφήνετε το μήνυμά σας και επιβεβαιώνετε τη δωρεά!

Κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Για περισσότερες πληροφορίες / διευκρινήσεις για τη διαδικασία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103641929 ή στο info@chianaid.gr ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας!

Pin It